Tukea yksinäisille vanhuksille

Tänä vuonna olemme päättäneet tukea Gubben toimintaa. Haluamme nimittäin tukea suomalaisia vanhuksia ja torjua heidän yksinäisyyttään. Samalla se tarjoaa työpaikkoja nuorille.

”Meistä on tärkeää, että voimme antaa jotain takaisin yhteiskunnalle, joka on luonut hyvät olosuhteet kaltaisillemme yrittäjille. Näiden myrskyisten aikojen jälkeen tuntui luonnolliselta tukea vanhusten yksinäisyyden vähentämistä. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain. Olemme iloisia voidessamme tukea Gubben yritystä, joka tarjoaa sekä seuraa vanhuksille että työpaikkoja nuorille.” – Fredrik von Knorring, varatoimitusjohtaja

Tulevan vuoden ajan voimme seurata vanhusta ja hänen Gubbeaan, joka toimii tukena jokapäiväisessä elämässä. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa nähdäksesi, miten vanhuksemme voi.

Tietoa Gubbesta:
Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena, auttaa arjen askareissa sekä samalla tuo turvaa koko perhepiirille. Lisäksi luomme merkityksellistä työtä nuorille.

Web design: Wikström Media
Fondita online Fondita
online