Fondita Equity Spice muuttaa fokusta ja nimeä 

Olemme päättäneet muuttaa Fondita Equity Spice -rahaston fokusta ja nimeä 1.6.2022 alkaen. Rahasto on tähän saakka sijoittanut erikokoisiin suomalaisiin yhtiöihin maustettuna pohjoismaisilla ​​yrityksillä sellaisilta toimialoilta, jotka eivät ole olleet hyvin edustettuina Helsingin pörssissä. Tulemme jatkossa keskittymään ensisijaisesti suomalaisiin pienyrityksiin. Rahaston uudeksi nimeksi tulee Fondita Finland Micro Cap, ja suurin osa sijoituksista tehdään yhtiöihin, joiden markkinahinta alittaa 800 miljoonaa euroa. Rahastoa hallinnoivat edelleen Marcus Björkstén ja Markus Larsson.

”Näemme erittäin mielenkiintoisia mahdollisuuksia tässä segmentissä, joka on viime vuosina laajentunut merkittävästi uusien pörssilistausten myötä. Lisäksi Fonditalla on pitkä ja menestyksekäs historia pohjoismaisten ja eurooppalaisten micro cap -yhtiöiden hallinnoimisessa.” salkunhoitaja Marcus Björkstén kertoo

Huomaa, että muutos ei edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä.

Web design: Wikström Media
Fondita online Fondita
online