Vahvistamme tiimiä!

Meillä on ilo ilmoittaa, että Mikko Sivonen on liittynyt Fonditan tiimiin. Mikko vahvistaa Fonditan front officea asiakassuhteiden ja myynnin parissa. Mikko on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Helsingin Svenska Handelshögskolanista (Hankenilta). Hänellä on vankka tausta rahoituspalvelualalta ja laaja kokemus asiakassuhteiden ja myynnin eri tehtävistä. Viimeksi hän tuli Hiltiltä, jossa hän työskenteli asiakaspäällikkönä.

”Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen saadessani olla osa Fonditan-tiimiä! Odotan innolla yhteistyötä uusien, erittäin asiantuntevien kollegojeni kanssa, jotta voimme palvella Fonditan nykyisiä ja uusia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olen varma, että taustani ja laaja kokemukseni omaisuudenhoidosta vahvistavat tiimiä sopivasti.” Mikko kommentoi

”Mikolla on laaja kokemus rahoituspalveluista, asiakassuhteiden hoidosta ja myynnistä. Odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan ja olen varma, että hän sopeutuu hyvin joukkoon ja vahvistaa tiimiämme.” Fredrik von Knorring, varatoimitusjohtaja

Tämä sivu on päivitetty viimeksi 

Web design: Wikström Media
Fondita online Fondita
online