Erik Wikström nimitetty ESG-asiantuntijaksi

Fondita vahvistaa kestävän kehityksen ja vastuulliseen sijoittamiseen liittyvää työtään nimeämällä Erik Wikströmin ESG-asiantuntijaksi.

Erik on suorittanut kaksoismaisterin tutkinnon taloustieteistä Hankenilta ja Sustainable Technology maisterinohjelmasta Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta. Erikillä on vastuullisen sijoittamisen CESGA-tutkinto ja hän on työskennellyt SFDR-implementoinnin parissa sekä kehittänyt ja toteuttanut ESG-analyysiä Nordean luottopäätösprosesseissa.

”On mielenkiintoista palata työskentelemään kestävän kehityksen ja vastuullisen sijoittamisen pariin, nyt sijoittamisen näkökulmasta. Fonditalla on vahva fokus vastuullisessa sijoittamisessa ja odotan innolla, että pääsen aktiivisesti osallistumaan ja kehittämään tätä työtä ja tukemaan salkunhoitajiamme heidän sijoituspäätöksissään” kommentoi Erik.

Toivotamme Erikin tervetulleeksi Fonditalle ja uskomme vakaasti hänen vahvistavan työtämme vastuullisen sijoittamisen ja kestävyyden saralla. Erik tulee koordinoimaan Fonditan vastuullisen sijoittamisen työtä ja raportointia sekä jatkaa yhtiökohtaisten ESG-analyysien suorittamista. Erik toimii myös Fonditan ESG-yhteyshenkilönä.

Tämä sivu on päivitetty viimeksi 

Web design: Wikström Media
Fondita online Fondita
online