Är du vår nya kundansvariga försäljare?

Fondbolaget Fondita Ab är ett oberoende fondbolag med personalen som majoritetsägare. Vi har framgångsrikt förvaltat aktiva aktiefonder i Helsingfors redan i 25 år och har ett fondutbud som består av nordiska och europeiska småbolagsfonder samt tematiska fonder med starkt fokus på miljö- och klimatsmarta lösningar, hälsovård och teknik. Ansvarsfullhet och hållbarhet är av största vikt för oss, både i vår investeringsverksamhet och i vår företagskultur som helhet.

Vi fortsätter växa och vill nu förstärka vår försäljning med en Kundansvarig till vårt kontor i Helsingfors. Om du är flytande tvåspråkig (finska och svenska), initiativtagande, älskar kundmöten och har en branschpassande högskoleutbildning och arbetserfarenhet så hoppas vi att du kontaktar oss.

Vi erbjuder en familjeföretagsliknande arbetsplats, med låg hierarki och en konkurrenskraftig ersättningsmodell, där alla våra anställda spelar en viktig roll för vår framgång.

Tilläggsinformation om tjänsten ges av vår vice VD Fredrik von Knorring som även är ansvarig för försäljningsverksamheten på Fondita.

Om du vill bli en i teamet ber vi dig skicka in en ansökning med löneanspråk senast den 4.11.2022 till adressen fredrik.von.knorring@fondita.fi.

Kontaktuppgifter
Fredrik von Knorring
fredrik.von.knorring@fondita.fi
+358 9 66 89 89 33

Oletko sinä uusi asiakasvastaava myyjämme?

Fondita Rahastoyhtiö Oy on itsenäinen, pääosin henkilöstönsä omistama rahastoyhtiö, joka on menestyksekkäästi jo 25 vuoden ajan hallinnoinut aktiivisia osakerahastoja Helsingissä.  Rahastovalikoimamme koostuu pohjoismaisista ja eurooppalaisista pienyhtiörahastoista sekä teemarahastoista, joissa ympäristö- ja ilmastoälykkäät ratkaisut, terveydenhuolto sekä teknologia ovat vahvasti edustettuna. Vastuullisuus ja kestävä kehitys on meille ensiarvoisen tärkeää niin sijoitustoiminnassamme kuin yrityksemme toimintakulttuurissa kokonaisuudessaan.

Haluamme jatkaa kasvutarinamme rakentamista ja siksi haemme nyt vahvistusta myyntiorganisaatioomme ja etsimme Asiakasvastaavaa Helsingin toimistoomme. Jos olet sujuvasti kaksikielinen (suomi ja ruotsi), oma-aloitteinen ja rakastat asiakaskohtaamisia sekä omaat sijoitusalalle soveltuvaa korkeakoulukoulutusta ja työkokemusta kannustamme sinua olemaan meihin yhteydessä.

Tarjoamme perheyritysmäisen, matalan hierarkian työpaikan kilpailukykyisellä kompensaatiolla, jossa kaikki työntekijämme ovat tärkeässä roolissa onnistuneen liiketoiminnan mahdollistajina.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtajamme Fredrik von Knorring, joka myös vastaa Fonditan myynnistä.

Jos sinä haluaisit olla osa tiimiämme toivomme sinun lähettävän työhakemuksen palkkatoiveella viimeistään 4.11.2022 osoitteeseen fredrik.von.knorring@fondita.fi

Yhteystiedot
Fredrik von Knorring
fredrik.von.knorring@fondita.fi
Puhelin: +358 9 66 89 89 33

Web design: Wikström Media
Fondita online Fondita
online