Fonditan vastuullisuusvastaava on valittu Finsifin hallitukseen alkaen 2024

ESG-vastaavamme Erik Wikström on valittu Finsifin hallitukseen vuodeksi 2024! Finsif edistää vastuullisia sijoituksia, joissa otetaan huomioon ympäristöön, yhteiskuntaan ja omistajaohjaukseen liittyviä tekijöitä. Finsif perustettiin vuonna 2010 ja Finsifillä on nykyään 99 jäsenorganisaatiota. Puolet jäsenistä on varainhoitajia, toiseksi suurin ryhmä ovat sijoittajat ja pienin jäsenryhmä ovat palveluntarjoajat. Finsif järjestää tapahtumia, tekee yhteistyötä tutkijoiden kanssa ja viestittää agendasta sijoittajille ja sidosryhmille Suomessa. Tavoitteena on kannustaa jäseniä sisällyttämään kestävän sijoittamisen kysymykset osaksi niiden sijoituspäätöksenteko- ja arviointiprosesseja.

Fondita on ollut Finsifin jäsen vuodesta 2018. Finsif on ollut loistava foorumi verkostoitua ja keskustella ajankohtaisista asioista alan asiantuntijoiden kanssa. Olemme innoissamme siitä, että meillä on nyt edustus hallituksessa, ja käytämme tilaisuuden jakaaksemme parhaita käytäntöjä vastuullisesta sijoittamisesta ja samalla laajentaaksemme tietämystämme aiheesta. Fondita haluaa edelleen olla vastuullisen sijoittamisen edelläkävijä, sillä uskomme, että se on olennaista parhaiden sijoitusmahdollisuuksien tunnistamiseksi.

Tämä sivu on päivitetty viimeksi 

Web design: Wikström Media
Fondita online Fondita
online